HSP coach veldhoven

IMPACTSESSIE

hsp coach veldhoven
Tijdens de landelijke week van de HSP van 14 t/m 20 juni gratis met boek Prikkels bijten niet! van Saskia Klaaysen!
HSP HSS
Gesprek met Saskia Klaaysen (auteur Prikkels bijten niet) met onderdeel over de Impactsessie.

Herken jij je in de onderstaande vragen?

 Zoek je richting in je leven maar weet niet waar je moet beginnen?

 Ben je bang wat andere mensen van je vinden en doe je daarom niet wat je eigenlijk zou willen?

 Verlang je naar verandering, maar angst, overtuigingen, patronen en excuses belemmeren je om stappen te zetten?

➩ Blijf je hierdoor waar je bent maar het maakt je niet gelukkig?

➩ Wil jij ontdekken wie jij werkelijk bent en welke potentie er in je leeft?

Tijdens deze Impactsessie van ca. 2,5 uur krijg jij helderheid in deze kernvragen zodat jij verdere stappen kunt zetten naar het leven waar jij naar verlangt.

Ontstaan van het zelfbeeld

Gedurende je hele leven hebben mensen gedachten en meningen over jou. Zoveel mensen, zoveel verschillende gedachten en visies over wie jij bent. Daarom heb je geen controle over wat anderen over je denken of van je vinden. Je omgeving (familie, vrienden, kennissen, buren, docenten etc.) heeft in je jeugd veel invloed op hoe jij je voelt over jezelf. Opmerkingen en reacties op jouw gedrag doen meer met je dan je misschien zou denken. Ook al is een opmerking sarcastisch bedoeld of als grapje. Je gaat jezelf hierdoor gedrag aanleren om ok gevonden te worden ten koste van jouw authenticiteit. 

Wat de intentie van zo’n opmerking of reactie ook is geweest, als kind identificeer jij je hiermee. Als er maar vaak genoeg wordt gezegd dat je onhandig bent, of altijd zo emotioneel dan ga je dat vanzelf geloven. Je wordt vanzelf ook harder voor jezelf. In feite baseer je een groot deel van je identiteit op wat mensen over je hebben gezegd. Het is niet gek dat er een moment komt waarop je je af gaat vragen wie je nou werkelijk bent.

 

De sessie

Het is een unieke, intensieve sessie van 2,5 à 3 uur waarin je een diepgaand inzicht krijgt in jezelf. Tijdens deze unieke sessie die nog nergens wordt gebruikt, word je je bewust van hetgeen waarmee jij je hebt geïdentificeerd maar wat niet klopt met wie jij werkelijk bent. Hierdoor ontdek je stap voor stap waar jouw pijnpunten, triggers en blinde vlekken liggen die jou nu zo beïnvloeden en belemmeren. Je wilt niets anders meer dan afscheid nemen van deze identificatie. Door het contact wat ontstaat met jouw ware zelf geeft het direct meer inzicht in wie jij in essentie bent.

Op energetisch niveau werkt dit diepgaand door. Ritueel neem je afscheid van wat jou niet meer dient en omarmd de unieke eigenschappen van jezelf. 

Dit geeft weer richting in je leven waardoor je stappen kunt zetten naar het leven zoals het voor jou is bedoeld.

Uitspraken van klanten.

“Waar je normaal een traject therapie voor nodig hebt, nu in een paar uur duidelijk!”

“In één sessie duidelijk waar ik op vast ben gelopen, los heb gelaten en weer mogelijkheden zie voor de toekomst!”

” Ik voel me veel lichter, sta steviger, ervaar meer ruimte in mezelf en voel me meer open. Ik weet nu wat echt bij me past en dit is echt wie ik ben.” 

“Sinds de sessie check ik nu steeds bij mezelf wat ik echt wil en belangrijk vind in plaats van dat ik me steeds aanpas aan een ander, dit helpt me mijn eigen bewuste keuzes te maken.”

Reviews

5/5

Ilse Verrijt: 

Ondanks dat ik al meerdere cursussen en programma’s gedaan heb op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft Sandra toch weer punten weten te raken waar nog verbetering mogelijk is. Daar heeft ze mij goede tips en tools voor gegeven. Ik ben zeker weer meer in mijn kracht komen te staan. 

Ik vind dat Sandra erg professioneel en correct te werk gaat, met veel enthousiasme, liefdevol en met een luisterend oor. Ik voel me erg op mijn gemak bij haar. 
Ik kan iedereen aanraden een sessie bij Sandra te gaan nemen om te ontdekken wie ze echt zijn, de mooie kanten, talenten, maar ook het kunnen loslaten van onbewuste pijnpunten en vastgeroeste patronen die opgelegd zijn door anderen. 
Sandra, dank je wel dat je me weer een stukje meer mezelf hebt laten worden.

5/5

Monique: 

De vinger op de ‘zere’ plek.

Dat is wat er gebeurde tijdens de impactsessie. De kern van wat mij tegenhoudt om voor mezelf op te komen, zichtbaar te durven zijn en waar ik in relaties op vastloop. Tijdens deze sessie heb ik zoveel los mogen laten. Het heeft me verwonderd en het werkt ontzettend verlichtend om in een korte tijd zo’n enorme sprong te maken. Om mijn droom waar te kunnen maken en te laten slagen heb ik inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is om aan te werken. 

5/5

Daniëlle Bax:

Tijdens de Impactsessie ben ik me bewust geworden van positieve én negatieve karaktereigenschappen die ik dacht te hebben, en die veelal ontstaan zijn vanuit uitspraken van iemand anders. Ik heb tijdens de sessie stilgestaan bij iedere eigenschap, losgelaten wat me niet meer dient en omarmt waar ik trots op ben.

Hoewel ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling heb gedaan is een impactsessie anders dan ik ooit heb meegemaakt. De manier waarop Sandra mij begeleid heeft door de sessie heb ik als prettig ervaren. Ze creëert de juiste setting, voelt haarfijn aan wanneer ze door mag vragen en krijgt boven wat van belang is.

Nu, een aantal dagen na de sessie, merk ik dat ik liefdevoller naar mezelf kan kijken en de mening van een ander bij hem/haar kan laten. Ik weet nog beter dat ik op mezelf mag vertrouwen en goed ben zoals ik ben.

Dank je wel Sandra voor je tijd en wijsheid.

5/5

Laura:

Het was een diepgaande, confronterende en tegelijkertijd een hele mooie sessie. Direct bij de kern, mijn pijnpunt, voelbaar. Ik werd gedwongen terug te gaan, er naar te kijken om het meteen los te laten. De impact is groot, dat stukje van mezelf in liefde loslaten geeft me meer vertrouwen en veel positiviteit waar ik dagelijks profijt van heb. Ik durf nu zichtbaar te zijn.

Tarief

Tijdens de week van de HSP van 14 t/m 20 juni nog van 
€179  voor €139